Mass Ave. restaurant

Project Description

Complete 2,400 sf gut renovation for Back Bay’s ASTA Restaurant. Design elements included custom fabricated steel bar tables with 3" thick wood tops, stained concrete floors, subway tiled open kitchen walls with custom stainless steel hood ventilation. Work also included new electrical service, plumbing, fire suppression and mechanical systems. Existing hood ventilation system was removed, new welded exhaust ducts were run to roof and new hood fire suppression Ansel system was installed and integrated within fire alarm system. Epoxy floors were installed in the back of the house along with new refrigeration systems.

Project Highlights

  • Kitchen hood ventilation system

  • Ansul system

  • Gas valves

  • Fire protection & alarm

  • Commercial appliances

  • Cabinetry & stone tops

  • Custom metal trim work

  • Concrete stained floors

  • Refrigeration

Credits

Ownership: Asta Boston
Photography: Ben Gebo Photography